Siirry pääsisältöön

Carsport Design on solminut WORK SYSTEM autokalusteiden maahantuontisopimuksen Work System Ab:n kanssa

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin.

Carsport Design ja Ruotsin johtava autokalustevalmistaja Work System Ab ovat solmineet maahantuontisopimuksen. “Voimme todeta, että arvomme ovat yhteiset kiinnittäessämme erityistä huomiota tuotteiden ja työn laatuun ja asiakaskokemukseen. Koemme että Carsport Design on tähän täydellinen kumppani”, toteaa Bengt Rimark, Work System:n toimitusjohtaja.

 

 

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Work System on edustettuna 23 eri paikkakunnalla joko omista toimipisteistään tai kumppaneidensa kautta Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa.

Huoltoautojen WORK SYSTEM autokalusteiden varustelu tapahtuu Carsport varustelukeskuksessa Vantaalla ja Carsport tehtaalla Ylöjärvellä.

Lisätietoja:

Olli Ronkainen,
Myynti-ja kehitysjohtaja
Carsport Design
+358 40549 8969
olli.ronkainen@carsport.fi

Lataa tiedote »

 

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää