Siirry pääsisältöön

Carsport Design on solminut WORK SYSTEM autokalusteiden maahantuontisopimuksen Work System Ab:n kanssa

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin.

Carsport Design ja Ruotsin johtava autokalustevalmistaja Work System Ab ovat solmineet maahantuontisopimuksen. “Voimme todeta, että arvomme ovat yhteiset kiinnittäessämme erityistä huomiota tuotteiden ja työn laatuun ja asiakaskokemukseen. Koemme että Carsport Design on tähän täydellinen kumppani”, toteaa Bengt Rimark, Work System:n toimitusjohtaja.

 

 

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Work System on edustettuna 23 eri paikkakunnalla joko omista toimipisteistään tai kumppaneidensa kautta Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa.

Huoltoautojen WORK SYSTEM autokalusteiden varustelu tapahtuu Carsport varustelukeskuksessa Vantaalla ja Carsport tehtaalla Ylöjärvellä.

Lisätietoja:

Olli Ronkainen,
Myynti-ja kehitysjohtaja
Carsport Design
+358 40549 8969
olli.ronkainen@carsport.fi

Lataa tiedote »

 

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää