Siirry pääsisältöön

Carsport Design on solminut WORK SYSTEM autokalusteiden maahantuontisopimuksen Work System Ab:n kanssa

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin.

Carsport Design ja Ruotsin johtava autokalustevalmistaja Work System Ab ovat solmineet maahantuontisopimuksen. “Voimme todeta, että arvomme ovat yhteiset kiinnittäessämme erityistä huomiota tuotteiden ja työn laatuun ja asiakaskokemukseen. Koemme että Carsport Design on tähän täydellinen kumppani”, toteaa Bengt Rimark, Work System:n toimitusjohtaja.

 

 

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin. Work System on edustettuna 23 eri paikkakunnalla joko omista toimipisteistään tai kumppaneidensa kautta Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa.

Huoltoautojen WORK SYSTEM autokalusteiden varustelu tapahtuu Carsport varustelukeskuksessa Vantaalla ja Carsport tehtaalla Ylöjärvellä.

Lisätietoja:

Olli Ronkainen,
Myynti-ja kehitysjohtaja
Carsport Design
+358 40549 8969
olli.ronkainen@carsport.fi

Lataa tiedote »

 

 

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää