Siirry pääsisältöön

Carsport Designille ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit

Jonasson Oy:lle on myönnetty 27.11.2020 ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Jonasson Oy:lle on myönnetty 27.11.2020 ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti. Sertifikaatit on myönnetty osoituksena siitä, että toimintamme täyttää kansainvälisten standardien mukaiset vaatimukset tila- ja hyötyautojen tuotekehityksessä, tuotannossa ja myyntiprosesseissa.

Myönnetyt laatu- ja ympäristösertifikaatit kattavat sekä Ylöjärven että Vantaan toimipisteet. Sertifikaatit myönsi Oy Testmill Ltd Sertifiointi, joka on FINAS:n akkreditoima sertifiointilaitos.

ISO 14001 on ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen päästandardi, joka ohjaa yritystämme kohti parempaa ympäristöasioiden tasoa, hallintaa ja kehittämistä. Ympäristöohjelma auttaa meitä kehittämään Carsport-tuotteiden koko elinkaaren mahdollisimman ympäristöystävälliseksi.

ISO 9001 on maailman tunnetuin ja käytetyin johtamisjärjestelmästandardi, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Tuotteiden ja tiedon jäljitettävyys ja aiempaa tarkempi riskien ennakointi ja hallinta tuovat turvaa liiketoiminnallemme ja näkyy asiakkaillemme sujuvampina prosesseina ja entistäkin laadukkaampina tuotteina.

Carsport Design on Pohjoismaiden suosituin kevyiden hyötyautojen koritehdas, joka tunnetaan parhaiten sen monipuolisesta muunneltavien sisustusratkaisujen valikoimasta Volkswagen, Mercedes Benz ja Ford -hyötyajoneuvoihin.  Tuotantoautojen lisävarustelu ja räätälöinti on tärkeä osa liiketoimintaa ja sen merkityksen odotetaan kasvavan merkittävästi tulevaisuudessa. ”Carsport on toteuttanut uudistettua strategiaansa määrätietoisesti, ensin avaamalla varustelukeskuksen Vantaalle maaliskuussa 2020 ja aloittamalla syksyllä WORK SYSTEMS:n maahantuonnin ja huoltoautojen varustelun Suomessa. ISO 14001 ja ISO 9001 -sertifioinnit ovat luonteva jatko toimintamme kehittämistä ja kansainvälistymistä. Olemme ensimmäinen henkilökuljetusajoneuvoja valmistava koritehdas Suomessa, jolla on molemmat sertifikaatit”, kertoo Olli Ronkainen, Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtaja.

 

Kuvassa vasemmalta: Omistajaperheen kolmannen sukupolven Miikka Jonasson, myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen ja toimitusjohtaja Ari Jonasson.

Lataa lehdistötiedote tästä (.pdf) »

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää