Siirry pääsisältöön

Tilausmäärät kovassa kasvussa

Tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Covid-19-pandemia on tuonut suuria vaihteluja tilauskantaamme ja tuotantomääriin viimeisen vuoden aikana. Tilanne kääntyi kohti normaalia vuodenvaihteessa ja tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Autotehtaiden toimitusaikojen vuoksi Carsportin tuotanto rullaa täysillä toukokuun alusta alkaen. Tilauskantamme on yli 200 henkilökuljetusajoneuvon korityötä ja noin 100 Work System -huolto- ja pakettiautovarustelua.

 

 

Lue myös

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää

Sukupolvet vaihtuvat, yhteistyö jatkuu

TuttuTaksi Oy:n yrittäjä Jukka Lehtinen on toiminut taksiyrittäjänä yli kolmekymmentä vuotta. Vaikka yrityksen vetovastuu on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, Lehtinen on edelleen mukana toiminnassa ja ratin takana aina tarvittaessa. Tänä keväänä yrityksen kalustoa vahvistamaan tulee kaksi Carsportin varustelemaa Caddy XXL Plus -taksia.

Lue lisää