Siirry pääsisältöön

Tilausmäärät kovassa kasvussa

Tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Covid-19-pandemia on tuonut suuria vaihteluja tilauskantaamme ja tuotantomääriin viimeisen vuoden aikana. Tilanne kääntyi kohti normaalia vuodenvaihteessa ja tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Autotehtaiden toimitusaikojen vuoksi Carsportin tuotanto rullaa täysillä toukokuun alusta alkaen. Tilauskantamme on yli 200 henkilökuljetusajoneuvon korityötä ja noin 100 Work System -huolto- ja pakettiautovarustelua.

 

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää