Siirry pääsisältöön

Tilausmäärät kovassa kasvussa

Tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Covid-19-pandemia on tuonut suuria vaihteluja tilauskantaamme ja tuotantomääriin viimeisen vuoden aikana. Tilanne kääntyi kohti normaalia vuodenvaihteessa ja tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Autotehtaiden toimitusaikojen vuoksi Carsportin tuotanto rullaa täysillä toukokuun alusta alkaen. Tilauskantamme on yli 200 henkilökuljetusajoneuvon korityötä ja noin 100 Work System -huolto- ja pakettiautovarustelua.

 

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää