Siirry pääsisältöön

Volkswagen Caddy XXL Plus -muutostyön vahvuudet TOP-5

Carsport-muutos tuo täysin uudistuneeseen Caddy5:een entistä enemmän vahvuuksia. Saammeko esitellä Volkswagen Caddy XXL 2.0 -muutostyön vahvuudet TOP-5

1. Tilava
Markkinoiden suurin pyörätuolipaikka!
(leveys 86,5 cm ja pituus 168 cm.)
Antaa suurimmat tilat yhä suurenevien pyörätuolien ja invaskoottereiden lastaamiseen. Optimaalinen käyttö kaikkien paarimallien kanssa, mahtuu myös Parensi-paarit. Erittäin kevytkäyttöinen ramppi, joka taittuu tasaiseksi lattiaksi. Ramppi ei estä näkyvyyttä takaikkunasta ulos silloinkaan kun se on pystyasennossa

2. Hiljainen
Uuden kaksikerrosrakenteen ja lisäeristyskerroksen ansiosta myös pyörätuolipaikalla istuvan kohdalla melutaso on sama kuin ilman muutostyötä. Suuri parannus edelliseen malliin nähden.

3. Turvallinen
Muutostyö on törmäystestattu 20 G:n perään-ajon voimalla. Pyörätuolin Projektor 2.0 -kiinnityssarja on luotettava ja helppokäyttöinen. Erityisen hyvän käyttöergonomian ansiosta sille on myönnetty Red Dot Design -tunnustus.

4. Laadukas
Tuote on kehitetty Volkswagenin ja Carsport Designin yhteistyönä. Carsport XXL on hyväksytty esteettömäksi ajoneuvoksi EU:ssa ja täyttää Suomen kansalliset pienen esteettömän ajoneuvon vaatimukset.

5. helppokäyttöinen
Kaksisuuntainen kevennin tekee ajosillan käyttämisestä helppoa: sen ylösnostaminen on kevyttä ja taittaminen tasaiseksi lattiaksi helposti hallittavaa. Ajosillan ja auton korin väli on yhtenäinen, minkä ansiosta pyörätuolin tai paarien liikuttelu on vaivatonta.

Kysy lisää!

Myynnin yhteystiedot:

Matti Latva  045 168 6887
Niko Soikkeli  044 371 5005
Olli Ronkainen  040 549 8969
Ari Jonasson  0400 739 463
Anu Holopainen  044 508 2576
Harri Heikkonen  040 548 2970

etunimi.sukunimi@carsport.fi

 

 

– Toimiva arki syntyy laadukkaista yksityiskohdista –

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää