Siirry pääsisältöön

Carsport Designin uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Ronkainen

Jonasson Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Ronkaisen 4.4.2022 alkaen. Ari Jonasson jatkaa yhtiön pääomistajana ja myyntitehtävissä.

Jonasson Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Ronkaisen 4.4.2022 alkaen. Toimitusjohtajana 15 vuoden ajan toiminut Ari Jonasson jatkaa yhtiön pääomistajana ja myyntitehtävissä.

Markkinan, automallistojen ja koko autoalan vahvasti muuttuessa, on yhtiön hallitus päättänyt, että nyt on oikea hetki uudelle toimitusjohtajalle. Olli Ronkainen on toiminut yrityksen palveluksessa myynti- ja kehitysjohtajana syyskuusta 2019 lähtien. Hän on toiminut auto- ja konealalla koko uransa ajan, viimeisimpänä lähes 12 vuotta K Auto Oy:n Volkswagen Hyötyautot- ja MAN-organisaatioissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.

”Olli Ronkainen on tuonut Carsportin toiminnan kehittämiseen dynaamisuutta, josta esimerkkeinä Vantaan varustelukeskus, ISO 9001 -laatu- ja 14001-ympäristöjärjestelmät, tuotekehityspanostukset matkailu- ja erikoisautoihin sekä huoltoautojen varustelun aloittaminen. Yhtiöllä on koronan jälkeen kovat kasvutavoitteet ja historiallisen suuri tilauskanta”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Juha Jonasson.

”Otan toimitusjohtajan tehtävät erittäin suurella innolla vastaan. Saan johdettavakseni hyväkuntoisen yhtiön, sitoutuneen henkilöstön ja erinomaisen brändin. Useita strategisia kehitysaskeleita on viime vuosina jo otettu ja lisää on luvassa, niin tuotevalikoimassa, mallistossa kuin toiminta-alueissakin. Tälle kehityspolulle lähden nyt yritystä viemään”, toteaa Olli Ronkainen.


Lisätietoja:

Juha Jonasson | hallituksen puheenjohtaja
Puh. + 358 400 625 887, juha.jonasson@carsport.fi

Olli Ronkainen | toimitusjohtaja
Puh. + 358 40 5498 969, olli.ronkainen@carsport.fi

Lataa lehdistötiedote (.pdf) »

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää