Siirry pääsisältöön

Onko kalustosi ajan tasalla? Nyt on hankintapäätöksen aika!

Esteettömien ja koululaistaksien sekä retkeilyautojen saatavuus on parantumassa. Tiiviin maahantuojayhteistyömme ansiosta muutamia automalleja (mm. esteetön VW Crafter, MB Sprinter, MB Vito) on saatavana juuri nyt jopa suoraan varastosta.

Edelleen useiden automallien toimitusajat autotehtailta ovat 4-12 kk erityisesti asiakaskohtaisissa tilauksissa. Tämän vuoden jälkipuoliskolla asiakkaidemme autotarpeiden odotetaan lisääntyvän merkittävästi, kun kaikki Euro5 -päästöluokan taksit poistuvat KELA-ajoista 1.1.2024 alkaen. Nyt on siis oikea aika toimia, jotta varmistat kalustosi kelpoisuuden KELA-ajoihin myös vuonna 2024.

Kysy lisää myyntitiimiltämme tai katso valmiit ja tulossa olevat varastoautot tästä.

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää