Siirry pääsisältöön

Onko kalustosi ajan tasalla? Nyt on hankintapäätöksen aika!

Esteettömien ja koululaistaksien sekä retkeilyautojen saatavuus on parantumassa. Tiiviin maahantuojayhteistyömme ansiosta muutamia automalleja (mm. esteetön VW Crafter, MB Sprinter, MB Vito) on saatavana juuri nyt jopa suoraan varastosta.

Edelleen useiden automallien toimitusajat autotehtailta ovat 4-12 kk erityisesti asiakaskohtaisissa tilauksissa. Tämän vuoden jälkipuoliskolla asiakkaidemme autotarpeiden odotetaan lisääntyvän merkittävästi, kun kaikki Euro5 -päästöluokan taksit poistuvat KELA-ajoista 1.1.2024 alkaen. Nyt on siis oikea aika toimia, jotta varmistat kalustosi kelpoisuuden KELA-ajoihin myös vuonna 2024.

Kysy lisää myyntitiimiltämme tai katso valmiit ja tulossa olevat varastoautot tästä.

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää