Siirry pääsisältöön

Crafterin luotettavuus ratkaisi

Mika Manninen Pieksämäeltä on vuonna 2000 taksin ratissa aloittanut konkari. Kuljettajan uraa ehti kertyä 18 vuotta ennen yrittäjäksi siirtymistä vuonna 2018. Yrittäjäuran startin jatkoksi tulleet erikoiset ajat johtivat siihen, että liikennöinti aloitettiin kahdella käytetyllä taksilla (Esteetön Ford Tourneo Connect ja Volkswagen Crafter) mutta nyt ajojen vakiinnuttua ovat autot vaihtuneet kahteen uuteen esteettömään Volkswagen Crafter Carsport GL VIPiin.

Miksi päädyit juuri Volkswagen Crafteriin?

Uusin Crafter oli jo helppo päätös kun oli kokemus edellisestä neljän vuoden taksikäytössä. Auto on toiminut lähes moitteetta ja sen ajo-ominaisuudet, varustelu ja mukavuus miellyttää minua.  Volkswagenin huolto on lisäksi toiminut merkkiliikkeessä todella hienosti.

Entä mikä ratkaisi valintasi Carsportin eduksi?

Koritehtaan valinta oli sitäkin selkeämpi. Carsportin istuinmateriaalit kestävät ja kaikki laitteet ja komponentit ovat toimineet moitteetta. Uudessa autossa viehättää nahkaistuimet niiden tyylikkyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi sekä vakiona oleva väyläsähköjärjestelmä, jolla pystyy helposti hallinnoimaan auton sähkölaitteita.

Itse pidän tärkeänä myös lattian pitkittäiskiskoja sen vuoksi, että niiden avulla pystyn asettamaan pyörätuolit ja paarit portaattomasti mihin kohtaan vaan ja kiinnitysvyöt saa asetettua aina turvallisuuden näkökulmasta parhaaseen paikkaan. Annan arvoa myös Carsportin huippupalvelulle, joka on toiminut sekä Latvan Matin suunnasta mutta myös ollessani suoraan yhteydessä mm. Carsportin tuote- ja varaosatukeen.

Miten autot pyörii ja arki sujuu juuri tällä hetkellä?

Palvelen kahdella taksilla niin että kuskilla on oma auto ja kahden taksini tuuraajana toimii pääasiassa vaimoni. Kyytitilanne on parantunut hiljalleen koko ajan ja on jo hyvällä tasolla. Muunneltavalla autolla liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen on mahdollista, ei toki helppoa. Crafter palvelee Kela-, sote-, Lets Go-välityksen ja omien kyytien lisäksi erikoisissakin tilanteissa. Muuttokuorman apunakin olen ollut ja jokin aika sitten kuljetin Pieksämäeltä Tampereen Scanialle kuorma-auton katalysaattorin – tämäkin onnistui nopeasti muunneltavan istuinjärjestyksen ansiosta. Eipä ole juuri keikkaa mitä ei pystyisi muunneltavalla Crafterilla hoitamaan.

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää