Siirry pääsisältöön

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus – markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan. eTransitin jopa 317km toimintasäde ja erityisesti nopea 115kw pikalatausmahdollisuus tekee siitä varteenotettavan ja nollapäästöisen vaihtoehdon – ei kaikille, mutta useille.

Ford Tourneo Connect Carsport XXL Plus on markkinoiden monikäyttöisin tilataksi pienten esteettömien luokassa. Tämän tilaihmeen paikkaluku on 1+6 tai 1+4+1 pyörätuoli tai 1+2+paarit. Tourneo Connectin henkilöautomainen ajettavuus ja käyttökulut, mutta lähes ison auton monipuolisuus takaa tuottavuutta joka on vertaansa vailla.

Kiertueaikataulu (tapahtumapäivä kaikissa paikoissa klo 10-15)

TERVETULOA!

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää