Siirry pääsisältöön

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus – markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan. eTransitin jopa 317km toimintasäde ja erityisesti nopea 115kw pikalatausmahdollisuus tekee siitä varteenotettavan ja nollapäästöisen vaihtoehdon – ei kaikille, mutta useille.

Ford Tourneo Connect Carsport XXL Plus on markkinoiden monikäyttöisin tilataksi pienten esteettömien luokassa. Tämän tilaihmeen paikkaluku on 1+6 tai 1+4+1 pyörätuoli tai 1+2+paarit. Tourneo Connectin henkilöautomainen ajettavuus ja käyttökulut, mutta lähes ison auton monipuolisuus takaa tuottavuutta joka on vertaansa vailla.

Kiertueaikataulu (tapahtumapäivä kaikissa paikoissa klo 10-15)

TERVETULOA!

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Sukupolvet vaihtuvat, yhteistyö jatkuu

TuttuTaksi Oy:n yrittäjä Jukka Lehtinen on toiminut taksiyrittäjänä yli kolmekymmentä vuotta. Vaikka yrityksen vetovastuu on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, Lehtinen on edelleen mukana toiminnassa ja ratin takana aina tarvittaessa. Tänä keväänä yrityksen kalustoa vahvistamaan tulee kaksi Carsportin varustelemaa Caddy XXL Plus -taksia.

Lue lisää