Siirry pääsisältöön

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus – markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan. eTransitin jopa 317km toimintasäde ja erityisesti nopea 115kw pikalatausmahdollisuus tekee siitä varteenotettavan ja nollapäästöisen vaihtoehdon – ei kaikille, mutta useille.

Ford Tourneo Connect Carsport XXL Plus on markkinoiden monikäyttöisin tilataksi pienten esteettömien luokassa. Tämän tilaihmeen paikkaluku on 1+6 tai 1+4+1 pyörätuoli tai 1+2+paarit. Tourneo Connectin henkilöautomainen ajettavuus ja käyttökulut, mutta lähes ison auton monipuolisuus takaa tuottavuutta joka on vertaansa vailla.

Kiertueaikataulu (tapahtumapäivä kaikissa paikoissa klo 10-15)

TERVETULOA!

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää