Siirry pääsisältöön

Work System -ajoneuvokalusteiden uusi esite

Carsport Design on Work System -ajoneuvokalusteiden maahantuoja ja myyjä Suomessa. Work System -ajoneuvokalusteiden kauppa on kasvanut vauhdikkaasti ja merkki on otettu erinomaisesti vastaan markkinoilla.

Work System -tuotteet ovat paitsi hinnaltaan kilpailukykyisiä, myös vastuullisesti valmistettuja. Kaikki valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä ja muoviosat kierrätysmuovista valmistettuja; omalla aurinkosähköpuistollaan tehdas on sähköomavarainen yli puolet vuodesta. Hyötyautossa kuljetettavalla kuormalla ja auton tavaratilaan asennetuilla varusteilla on merkittävä vaikutus kuljettajan turvallisuuteen törmäystilanteissa. Work System-ajoneuvokalusteiden rakenne- ja asennussuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja kaikille kalustekokonaisuuksille on tehty useita staattisia törmäystä simuloivia testejä. Staattisten testien lisäksi Work System tekee jatkuvasti todellisia törmäystestejä oikeilla autoilla, todellista liikennettä jäljittelevissä törmäystesteissä.

Uunituoreesta Work System -esitteestä löytyy laaja valikoima ajoneuvokalusteita ja lisävarusteita lähes kaikkiin pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Laadukkaisiin ja hinnoiltaan kilpailukykyisiin tuotteisiin pääsee tutustumaan lataamalla Work System -esitteen ja vierailemalla Work System -verkkokaupassa.

Lataa Work System -esite tästä (pdf)

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää