Siirry pääsisältöön

Work System -ajoneuvokalusteiden uusi esite

Carsport Design on Work System -ajoneuvokalusteiden maahantuoja ja myyjä Suomessa. Work System -ajoneuvokalusteiden kauppa on kasvanut vauhdikkaasti ja merkki on otettu erinomaisesti vastaan markkinoilla.

Work System -tuotteet ovat paitsi hinnaltaan kilpailukykyisiä, myös vastuullisesti valmistettuja. Kaikki valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä ja muoviosat kierrätysmuovista valmistettuja; omalla aurinkosähköpuistollaan tehdas on sähköomavarainen yli puolet vuodesta. Hyötyautossa kuljetettavalla kuormalla ja auton tavaratilaan asennetuilla varusteilla on merkittävä vaikutus kuljettajan turvallisuuteen törmäystilanteissa. Work System-ajoneuvokalusteiden rakenne- ja asennussuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja kaikille kalustekokonaisuuksille on tehty useita staattisia törmäystä simuloivia testejä. Staattisten testien lisäksi Work System tekee jatkuvasti todellisia törmäystestejä oikeilla autoilla, todellista liikennettä jäljittelevissä törmäystesteissä.

Uunituoreesta Work System -esitteestä löytyy laaja valikoima ajoneuvokalusteita ja lisävarusteita lähes kaikkiin pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Laadukkaisiin ja hinnoiltaan kilpailukykyisiin tuotteisiin pääsee tutustumaan lataamalla Work System -esitteen ja vierailemalla Work System -verkkokaupassa.

Lataa Work System -esite tästä (pdf)

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää