Siirry pääsisältöön

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE VIP ja 11 oppilaan eVito Tourer GL VIP -takseihin. Erä Sprinter- ja Vito-takseja valmistumassa vielä tämän vuoden toimituksiin.

Lataa kiertueaikataulu ja lisätiedot tästä (pdf)

Lue myös

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää

Work System -ajoneuvokalusteiden uusi esite

Carsport Design on Work System -ajoneuvokalusteiden maahantuoja ja myyjä Suomessa. Work System -ajoneuvokalusteiden kauppa on kasvanut vauhdikkaasti ja merkki on otettu erinomaisesti vastaan markkinoilla.

Lue lisää