Carsport Design Carsport-istuinmallisto 2022 - Carsport Design

Carsport-istuinmallisto 2022

 

Carsport valmistaa ja valmistuttaa tällä hetkellä 15 eri tarpeeseen soveltuvaa laadukasta istuinmallia. Malliston materiaalivalinnoissa korostuu kestävyys, käytännöllisyys sekä tyylikkyys. Täysin uutena istuinmallina on Carsport Business Class -istuin, joka soveltuu erinomaisesti mm. retkeilyautoihin sekä erikoisajoneuvoihin.

 

Carsport istuinten vahvuudet ovat niiden nopea muunneltavuus, istuinergonomia ja kestävyys. Istuimia on saatavana normaali leveyden lisäksi leveämpänä koululaisistuimena

 

Carsport-malliston istuimien monikäyttöisyys tulee parhaiten esiin seinälle kääntyvissä malleissa, sekä matkustamon ensimmäisen rivin Carsport Clip-istuimissa, joissa istuinosa nousee sekunnissa selkänojaa vasten. Tilan optimoinnilla saadaan parhaiten tilaa yhä suuremmille pyörätuoleille ja paareille. Istuimen selän saa taitettua eteen ja lepoasentoon. Auton pitkittäissuunnassa olevat lattiakiskot puolestaan mahdollistavat jalkatilojen ja tavaratilan muuntelun.

Mallistossa yhdistyvät miellyttävä Eco-nahka sekä tyylikäs Cantara-mikrokuitukangas. Vaihtoehtoisesti istuimet saa tilattua aidolla nahalla.

 

Cantara Design -istuimet

Cantara Design -istuimien näyttävät tuplaompeleet viimeistelevät tyylikkään ilmeen. Perusvärivalikoima kattaa kolme väriä: harmaa, beige ja punainen. Tilauksesta saatavana myös värilliset turvavyöt.

Race Design -istuimet

Sporttisen Race Design -istuinmalliston värivalikoima sisältää punaisen, keltaisen ja sinisen lisäksi myös hillitymmän harmaan. Tilauksesta saatavana myös värilliset turvavyöt.

Access Design -istuimet

Access Design -istuimet saavat nyt uutta ilmettä ruututikkauksista. Uusia ruututikattuja nahkaistuimia on saatavana sinisenä ja oranssina. Access Design -mallisto sisältää ruututikattujen istuinten lisäksi tuplatikatut nahkaistuimet ja kangasistuimet. 

 

Asiakkaamme kiittelevät Carsport-istuimia markkinoiden parhaiksi: hiljaisiksi, ergonomisiksi ja helppokäyttöisiksi. Kaikkia istuimia voi siirrellä lähes portaattomasti koko matkustamon pituudelta ja istuimet voi helposti kääntää tai irrottaa kokonaan. Carsport-istuinperhe kattaa 4 istuinta: normaali istuin 500 mm, leveä istuin 730 mm sekä molemmista seinälle taittuvat versiot. Kaikissa istuimissa on vakiona integroitu kolmipistevyö ja leveisiin istuimiin on saatavilla kaksi istuimeen integroitua kolmipisteturvavyötä.