Siirry pääsisältöön

Carsport-istuinmallisto 2020

Carsport-istuinmallisto 2020

Uusi vuosikymmen tuo mukanaan uudet, laadukkaat istuinkuosit. Materiaalit ja värivalikoima vastaavat tämän päivän vaatimuksiin, ja niissä on myös huomioitu asiakkaan kannalta tärkeä helppohoitoisuus. Vuoden 2020 istuimissa mukaan tulevat uutuusmalli Cantara Design ja Access Design -istuinmallin ruututikkaukset.

Carport-istuinmallisto laajenee Cantara Design -istuimilla. Mallistossa yhdistyvät miellyttävä Eco-nahka sekä tyylikäs Cantara -mikrokuitukangas.

Carsport istuinten vahvuudet ovat niiden nopea muunneltavuus, istuinmukavuus ja kestävyys. Istuimia on saatavana normaali leveyden lisäksi leveämpänä koululaisistuimena.

Carsport-malliston istuimien monikäyttöisyys tulee parhaiten esiin seinälle kääntyvissä malleissa, sekä matkustamon ensimmäisen rivin Carsport Clip-istuimissa, joissa istuinosa nousee sekunnissa selkänojaa vasten. Tilan optimoinnilla saadaan parhaiten tilaa yhä suuremmille pyörätuoleille ja paareille. Istuimen selän saa taitettua eteen ja lepoasentoon. Lattiakiskot puolestaan mahdollistavat jalkatilojen ja tavaratilan muuntelun.

Cantara Design

Cantara Design -istuimien näyttävät tuplaompeleet viimeistelevät tyylikkään ilmeen. Perusvärivalikoima kattaa kolme väriä: harmaa, beige ja punainen.
Tilauksesta saatavana myös värilliset turvavyöt.

Race Design -istuimet

Sporttisen Race Design -istuinmalliston värivalikoima sisältää punaisen, keltaisen ja sinisen lisäksi myös hillitymmän harmaan. Tilauksesta saatavana myös värilliset turvavyöt.

Access Design -istuimet

Access Design -istuimet saavat nyt uutta ilmettä ruututikkauksista. Uusia ruututikattuja nahkaistuimia on saatavana sinisenä ja oranssina.
Access Design -mallisto sisältää ruututikattujen istuinten lisäksi tuplatikatut nahkaistuimet ja kangasistuimet.

Tutustu Carsport-istuinmallistoon lisää: carsport.fi »

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää